RCR Zorghotels

RCR staat voor Royal Care Residency, waarbij wij al meer dan 20 jaar vakanties met zorg aanbieden in onze zorghotels onder begeleiding van Rojale Zorg voor onze cliënten.

RCR Residencia, Rojales

In 1997 opende wij onze eerste zorghotel in Rojales, Alicante, Spanje. De doelstelling van het prachtige zorghotel “Residencia Rojales” is om het leven van de gasten – haar bewoners – zo prettig mogelijk te laten verlopen en zo mogelijk te verbeteren. Hierbij staat respect voor eigenwaarde en autonomie centraal. Persoonlijke aandacht aan het sociaal samenzijn in het zorghotel staat voorop, waarbij activiteiten als spelletjes, excursies, discussies dagelijks worden verzorgd.

RCR Zorghotel & Medisch Centrum, Paramaribo

In 2010 werd het RCR zorghotel geopend in Paramaribo, Suriname. Het zorghotel is opgericht om een positieve bijdrage te leveren aan de medische en verpleegkundige zorg in Suriname, waardoor genezing en behandeling van patiënten kan worden opgewaardeerd en bijdraagt aan de kwaliteit van uw gezondheid en leven.

De organisatie functioneert als zorghotel en medisch centrum. Het zorghotel houdt in dat specialistische revalidatiekennis op het gebied van verzorging, verpleging en behandeling wordt gecombineerd met de services van een hotel. Het medisch centrum biedt een breed scala aan onderzoeken en behandelingen, waardoor de cliënten bij veel specialismen terecht kunnen voor preventie, diagnostiek en behandelingen: klinisch- of poliklinisch. Voor het verlenen van deze diensten worden Nederlandse standaarden gehanteerd.

Middels de zorgvakanties worden op maat gemaakte ouderenzorgvakanties georganiseerd van en naar RCR zorghotel en Medisch Centrum Suriname. Dit is geïnspireerd op de invloeden en belangen van de Surinaamse diaspora.

RCR El Corazon, Rojales

In januari 2022 wordt een nieuwe locatie in Rojales, Alicante, Spanje, geopend. Dit is het nieuwste zorghotel binnen de RCR familie. Deze locatie was voorheen een volledig operationeel hotel met faciliteiten als een bowlingbaan, midgetgolfbaan, zwembad, fitnesszaal en entertainment terras met podium. Deze faciliteiten zullen ook voor het zorghotel ingezet worden, in combinatie met het zorgteam, zodat onze gasten volledig kunnen genieten tezamen met hun familieleden van een gezellige, amusante, sociale, verzorgde en ontspannen vakantie.

RCR zorghotels is de organisatorische schakel binnen deze verschillende locaties, de cliënten en de zorgverzekeraars.