Wat heb ik nodig voor aanvang van mijn reis?

Wanneer u de machtiging van uw zorgverzekeraar heeft ontvangen voor vergoeding en akkoord van de reis, boeken wij uw vakantie officieel. Ruim 3 weken voor vertrek van een groepsreis, organiseren we een bijeenkomst met de hele groep. Hierbij ontvangt u alle informatie over uw reis. Daarnaast ontvangt u alle informatie ook per mail. Hierin staat de inchecktijd op de airport, contactgegevens, belangrijke documenten, uw e-ticket, het globale reisschema en uw inpaklijst.

Wat moet ik zelf regelen voor aanvang van mijn reis?

U dient zelf de volgende documenten gereed te hebben voor aanvang van uw reis:

  • De polis van uw reis- en annuleringsverzekering
  • uw vaccinatie paspoort of negatieve PCR test (indien nodig wordt u hierover geïnformeerd)
  • Uw medicatiepaspoort
  • Het vervoer naar de airport (wordt eventueel samen met uw zorginstelling geregeld)

U wordt periodiek op de hoogte gehouden van uw reis. Vanaf het moment van boeking ontvangt u regelmatig een e-mail met updates. Liever alle nieuwtjes per post ontvangen? Dat is uiteraard mogelijk.

Hoe kom ik op de airport?

Het vervoer naar de airport wordt indien gewenst in samenwerking met de zorginstelling en onze accountmanagers in orde gemaakt. Uiteraard mogen uw naasten ook mee naar de airport om u uit te zwaaien.

Moet ik zelf online inchecken?

Als u uw ticket via RCR Zorghotels boekt, verzorgen wij de online check-in. Zowel voor de heen- als terugreis. Ook houden we u op de hoogte van updates en wijzigingen en verzorgen wij de aanvraag van uw medische hulpmiddelen en assistentie. Indien u uw ticket zelf boekt, kunnen wij u hier niet in ondersteunen.